BloggProffs

Möte med Östergötlands nätverk

NTF Sörmland (Östergötland) har skickat ett brev med en intresseförfrågan till NTF Östergötlands nätverk för att se om de är intresserade av att samarbeta med oss i framtiden. I brevet så berättar vi om att vi vill träffa de som är intresserade av ett fortsatt samarbetet på ett möte.
Tanken med mötet är att vi vill höra deras åsikter om fortsatt samarbete med oss och de får höra våra tankegångar om fortsättningen. Vi kommer att ställa upp med samtlig personal på plats för att nätverket ska lära känna oss.
NTF behöver nätverket för att trafiksäkerhetsarbetet i Östergötland inte ska stanna av och bli ett vakuum. På det kommande mötet vill vi diskutera hur vi tillsammans ska kunna driva de ”nationella projekten” och hur vi tillsammans kan utvidga vårt engagemang i Östergötlands alla 13 kommuner.

Glädjande är det många organisationer som vill samarbeta med den ”nya” NTF-organisationen. Vi ska nu snabbt som ögat se över vilket datum mötet ska ske och därefter skicka ut en inbjudan till det intresserade nätverket. Vi ser verkligen fram emot det kommande mötet :)

// Jenny

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu