BloggProffs

Cyklister????????

I morse jag ska passera en korsning som är trafikljusreglerad. Jag får grönt och börjar åka men ser i ögonvrån en cyklist som kommer från sidan i ganska hög fart, jag saktar in lite och cyklisten far med hög fart mot rött ljus på övergångsstället precis framför huven på min bil.
En fråga jag ställer mig då är gör han (naturligtvis en man) likadant när han kör bil? Vilka andra olagligheter med risk för sitt eget liv utsätter han sig för, smugglar han måne knark i tarmen? Åker han mellan vagnarna på tåget? Jag tror ni förstår.
Visst hade det varit så att om jag inte minskat farten lite så hade det gått mest illa fysiskt för honom men jag vill inte stå och se när en medmänniska dör och dessutom att jag är inblandad i hans dödsfall.
Han var inte 15 år utan snarare 30, lär han sina barn samma saker?
Ibland blir jag irriterad på de som inte kan visa respekt för att de förstör så himla mycket för alla andra cyklister som faktiskt lever efter regler och respekt.

”LASSE”

Taggar: , ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu